HomeRetningslinjene våre

Retningslinjene våre

Fraktretningslinjer

Medisinene vi tilbyr produseres i India og blir sendt derfra. Leveransene kommer vanligvis i postkassa innen 10-21 dager, men i noen tilfeller vil forsinkelser på opptil 10 dager kunne oppstå.

Skulle du ikke ha fått levering etter fristen, anbefaler vi at du kontakter oss. Vi skal gjøre alt vi kan for å gi løsninger som oppfyller alle dine interesser fullt ut.

Avbestillingsretningslinjer

Husk at vi BARE godtar avbestillinger vi blir gjort oppmerksomme på 24 timer etter ordre. Hvis du skulle ønske å kansellere ordren, bør du ta kontakt med supportteamet vårt på telefon eller e-post og opplyse dem om beslutningen din. Skulle du kontakte oss etter at de 24 timene er passert, vil avbestillingen ikke bli behandlet.

Pass på at du oppgir gyldig adresse i ordreskjemaet. Eventuelle feil kan føre til mangelfull levering av produkter. Hvis du skulle oppdage at adressen du oppga er feil, bør du ta kontakt med oss så raskt du kan for å opplyse oss om dette.

Regler for refusjon

Medikamentene vi selger er generiske ekvivalenter av originalpreparater. Vi kan garantere at de kjemisk er helt identiske og vil gi samme effekt medisinsk sett.

Skulle du ikke bli helt fornøyd med effekten preparatene våre gir deg, kan du ta kontakt med oss og informere om dette. Da vil vi gi deg refusjon.

Men før du tar kontakt med oss bør du sikre at du har tatt korrekt dose og fulgt bruksanvisningen nøye. Effekten kan bli redusert ved inntak av fettholdige matvarer og alkohol like før preparatene inntas.

Dersom du ikke har fått produktet innen den oppgitte fristen (leveransen kan ta mellom 10 og 21 dager. Ytterligere forsinkelser opptil 10 dager kan oppstå som følge av tollprosedyrer), bør du ta kontakt med supportteamet vårt slik at vi kan se på mulighetene for refusjon. Refusjonen vil bli overført i sin helhet til det kredittkortet du betalte med. Denne prosessen tar normalt 5 til 7 virkedager og vil da vises på din bankutskrift.

Retningslinjer for personvern

Vi har full forståelse for at personvernet ditt i forhold til alle opplysninger du gir oss er av stor betydning. Vær klar over at dette er opplysninger som vi aldri vil dele med andre virksomheter eller tredjeparter.

Enhver transaksjon som skjer mellom oss og kundene er 100 % sikret. Alle opplysninger blir sikret med 256-biter SSL-teknologi (Secure Sockets Layer). En slik teknologi krypterer enhver opplysning du måtte oppgi til oss. I tillegg er våre servere sertifisert av anerkjente og helt uavhengige byråer som sikrer at vi oppbevarer opplysningene dine på en trygg og privat måte.

Bare kredittkortets fire siste sifre lagres i vår database. Ikke engang kundesupportoperatørene våre får adgang til kredittkortopplysninger.

Fraskrivningsklausul

Vårt selskap skal ikke holdes ansvarlig for leveringsforsinkelser som ikke overstiger ti dager etter estimert leveringsdato. Ti dager etter estimert leveringsdato, eller påfølgende virkedag i tilfellers med helligdager, vil bli regnet som en frist.

Vårt selskap skal ikke holdes ansvarlige for mislykket levering hvis kunden oppga feil adresse eller en eller annen adresse som forhindrer vellykket levering.
Vårt selskap skal ikke holdes ansvarlig for mislykkede leveranser i tilfeller der kunden ikke er i stand til å hente leveranser, nekter å motta dem eller på andre måter forhindrer vellykket levering. Enhver returforsendelse i sånne tilfeller vil bare skje gjennom International Regular Mail.

Vårt selskap skal ikke holdes ansvarlig for generiske produkter som på en eller annen måte ikke bidrar til å oppfylle kundenes forventning når det kommer til faktorer som pillenes farger, størrelser og formater, merker, navn eller en produsent som kunden ikke hadde forutsett.
For alle generiske produkter er alle produktopplysninger som finnes på nettsiden, deriblant, men ikke begrenset til produktbilder, miniatyrbilder, navn på produsent og markedsføring, kun for det formål å opplyse.

Vårt selskap skal ikke holdes ansvarlige for fraværende effektivitet av mottatt produkt hvis produktet ble bestilt og kjøpt til bruk på en annen måte enn det som det er godkjent for offisielt.

Når du bestiller fra vårt selskap bekrefter du at du har lest, forstått og godtar denne fraskrivningsklausulen. Alle handling som utføres for å få refusjon med årsakene som er angitt ovenfor vil betraktes som bedrageri og kan i ytterste konsekvens føre til rettslige skritt og utestengelse fra alle våre systemer.