HomeOm oss

Om oss

Vi er et nettapotek med ekspertise på områder som kan være flaue og vanskelige og snakke om for mange, nemlig manglende sexlyst hos kvinner, og erektil dysfunksjon hos menn. For mange kan det være flaut å gå til legen for å få hjelp til slike problemer, så derfor kan du hos oss få både originale preparater og deres generiske varianter lett som bare det.

Vårt mål er at alle skal være fornøyde med sin seksualitet og ha et så godt sexliv som mulig. Det at vi kun selger legemidler som forbedrer kundenes sex- og samliv, gjør at vi har mye kunnskap på dette området. Og det at vi er tilgjengelige på nett betyr at du kan handle hos oss døgnet rundt, hele året. Vi lurer mye på hvorfor de tradisjonelle apotekene fortsatt har kunder, for det er jo så mye lettere og mer behagelig å handle over internett, ikke sant.

Hos oss er alle produktene listet opp på en grei og oversiktlig måte, og det er enkelt å navigere rundt på nettstedet, enten du benytter deg av mobil, datamaskin eller nettbrett. Av og til kan det jo hende at du har behov for hjelp til noe og ønsker å snakke med noen når du besøker nettapoteket vårt. Men det er ikke noe problem, for vi er lett tilgjengelige, både på chat, telefon og e-post.

Det at vi er fagfolk som yter vårt beste for å hjelpe våre kunder gjør at du kan være trygg på at vi er seriøse og vet hva vi snakker om. Da vi startet Norge-ED.com, samlet vi det beste av det beste i forhold til kompetanse, dvs. nettstedsutviklere, programmerer, medisinske eksperter osv. Vi har lagt mye arbeid i å skille oss ut fra den store mengden, og dette håper vi du legger merke til når du besøker våre nettsider. Vi er spesielt stolte over hvor oversiktlig apoteket vårt er og hvor enkelt det er å få en detaljert beskrivelse av ethvert produkt vi selger.

Grunnen til at vi valgte å selge medikamenter over nett bunner ut i den teknologiske utviklingen vi har sett de siste årene. Stadig flere bransjer har oppdaget at fremtiden er digital, og vi har lyst til å være med på denne bølgen. I tillegg hadde vi et ønske om å stå frem som et seriøst alternativ på markedet, for det er ikke en hemmelighet at det finnes mange useriøse aktører der ute. Dessverre er det så alt for lett å handle falske piller fra falske nettapotek, og dette er noe vi i Norge-ED.com virkelig ønsker å bekjempe gjennom vår seriøse tilnærming til kvalitetsprodukter, ekspertise, kunnskap og tillitt.

Fremtiden ser lys ut for vår bransje, og dette utnytter vi gjennom å utvikle oss til det bedre hver eneste dag. Vi har som mål å bli den beste aktøren for potensmidler på nett og et sted der kundene vender tilbake gang etter gang. Vi tar gjerne imot tilbakemeldinger fra våre kunder, noe som i stor grad vil hjelpe oss med å bli endra bedre. Mange kunder er svært fornøyde med våre tjenester og takker oss for hvor enkelt det er å handle kvalitetsprodukter hos oss uten resept. Vi håper at du også viser oss din tillitt og selv ønsker å oppdage alt det gode vi har å tilby.