HomeFAQ – Frakt

FAQ – Frakt

Hvia slags innpakning benytter dere? Må jeg signere ved levering?

Personvernet ditt er veldig viktig for oss. Ordren din sendes i en diskré konvolutt og lagt i postkassen din. Du behøver ikke å signere noe i forbindelse med leveransen dersom ordren blir sendt med en av de vanlige posttjenestene.

Sendes bestillingen samme dag som jeg kjøper og betaler den?

Produktene vi selger ligger alltid klare på lager og klare til umiddelbar utsendelse. Vi må likevel alltid sjekke ordren først for å være trygge på at alle fraktopplysninger er korrekte. Etter dette vil produktene du har bestilt pakkes og sendes av gårde. Denne prosessen kan ta rundt 1 til 2 dager.

Hva slags fraktmetoder benytter dere? Når kan jeg forvente å finne ordren i postkassen?

For øyeblikket tilbyr vi to ulike fraktmetoder:

  1. Express International Mail: Pakker som sendes med denne tjenesten kan spores med et sporingsnummer. Dette nummeret oppgis etter at bestillingen har blitt sendt av gårde. Merk at vi i visse tilfeller kan komme til å sende bestillingen din uten et sporingsnummer, men med den samme leveringstiden det ville tatt med Express Mail. Dette skjer i tilfeller der vi må kunne garantere vellykkede leveranser til Canada og land i Europa.
  2. Standard internasjonal luftpost: Pakker som sendes med denne tjenesten kan IKKE spores.
Fraktalternativer Priser Levering Sporing
Express International Mail * $ 30 5-9 virkedager ETTER AVSENDELSE ja
Standard internasjonal luftpost $ 10 10-21 dager ETTER AVSENDELSE nei

* Vi har ikke mulighet til å sende ordren din med Express International Mail hvis du oppgir en adresse for videresending (som for eksempel postboks, Poste restante, UPS-butikk, APO/FPO), hotell eller utdanningsinstitusjon, eller hvis du skulle oppgi uriktig telefonnummer.

Merk! Hvis du bestiller merkevarepreparater, kan det hende at standard luftposttjeneste ikke vil være tilgjengelig som fraktmetode. Ordren vil da sendes med Express International Mail.

Merk at leveringstiden som her er spesifisert er en estimert leveringstid og vil gjelde i de fleste tilfeller, men det kan ikke garanteres på grunn av force majeure-hendelser, som er beskrevet nedenfor, kan oppstå.

Vær klar over at vårt selskap ikke kan holdes ansvarlige for lange forsinkelser som følge av tollinspeksjon.

Vi kan heller ikke holdes ansvarlige for leveranseforsinkelser som følge av forstyrrelser i posten i forbindelse med jule- og nyttårsfeiringen, naturkatastrofer, streiker eller andre hendelser som kan ha en innvirkning på utsendingsprosessen utenfor vår kontroll.

Kan ordren forsinkes av tollmyndigheter?

Hvis dette skjer, vil du bli varslet om dette. De vil be mottakeren om å komme og gi tillatelse til å undersøke pakken. Etter dette vil du motta produktene dine. Hvis du får problemer med å motta ordren, kan du gi oss beskjed om dette slik at vi kan prøve å finne en løsning problemet.

Hva skjer dersom pakken er skadet eller mangler noe?

Da bør du kontakte supportteamet vårt og varsle om dette. Vi vil enten sende en ny pakke eller tilbakebetale pengene dine.

Merk at bestillingen vil bli sendt i flere pakker dersom den består av flere enn 90 piller.

Hvor mye må jeg betale dersom dere må sende produktet på nytt?

Vi sender produktet på nytt til deg helt gratis.